söndag 20 mars 2011

I know it doesn't make sense, but still

Det går upp och ner, men mest upp.

Tanken med helger är väl att man ska vara pigg och vaken när måndagen sätter in och det är dags för en ny vecka, men är man verkligen det? Svar: Nej!

Mamma har varit här, hon tog tåget upp från Landskrona i fredags och vi tillbringade kvällen med att äta på Plaka, en grekisk restaurang väldigt nära där jag bor, och sedan bara ta det lugnt. Igår så hann vi med en snabb sväng in till stan innan det var dags att bege oss till Universeum där vi tittade på de aktiviteter som Jonas jobbar med nu under Kemiåret. (Här kan det tilläggas att han är väldigt stilig i sin svarta labrock) Mamma labbade lite och jag tittade på, tror nog att hon tyckte att det var lite roligt i alla fall. Vi blev sedan hämtade och åkte till min morbror Stefan i Fjärås där vi tillbringade lördagskvällen och större delen av idag, allt som allt en ganska aktiv och väldigt trevlig helg alltså.

Nu sitter jag och tittar på en väldigt sötsliskig film på 5an, närmare bestämt Förtrollad, och saknar min egen prins, även fast han precis var här...

1 kommentar:

 1. Att vila ut är uppenbart överskattat ;)

  Ja, det verkade som att din mamma tyckte det var bra och intressant! Kul kul! Det var så trevligt att ni kom förbi! :)
  Alltid trevligt att höra hur mycket du gillar min labrock ;)

  Din prins saknar alltid sin prinsessa sålänge de är ifrån varandra... <3
  Som nu...

  SvaraRadera