lördag 7 november 2009

Det stavas fru-stra-tion

Första inlägget sen i onsdags, mycket beroende på att jag inte har haft så mycket att skriva om, och det har jag egentligen inte nu heller, men jag behöver få ut min irritation någonstans.
Jag längtar efter varm mat, börjar verkligen tröttna på det här nu och det har trots allt bara gått sex dagar. Kroppen mår visserligen helt okej men jag saknar det sociala i att kunna sitta och äta tillsammans med min familj, vilket inte går nu eftersom att det bara skulle innebära onödig frestelse, särskilt som mamma lagade tacos igår och gjorde resterna till lunch idag. Herre gud vad sugen jag var, men istället blev det ett äpple och ett päron samt lite nötter för mig. Jag vill ha kött!
Det här verkar helt klart bli svårare än vad jag trodde, befinner mig dessutom smått frivilligt i isolation på mitt rum för att jag inte helt ska explodera på någon oskyldig människa här. Och det kommer sluta med att jag tröstäter nötter och tycker synd om mig själv. Blöhö!

2 kommentarer:

  1. Sara du fixar det!!! <3 <3 <3 <3 =) Du får väl testa att laga till frukt :) ugnsbakat äpple är inte fel :)
    Kan säga att jag själv blev väldigt trött på att inte kunna äta det de andra äter både igår och idag då jag kom hem och var JÄTTEhungrig och bara ville ha mat, men då var tvungen att fixa till något själv. Pallar du inte så får vi väl korta ner tiden t.ex. till 3 veckor istället.

    SvaraRadera
  2. Tack för peppen gumman :) <3 Det känns faktiskt mycket bättre redan nu, som med allting annat så kommer det väl att gå upp och ner med det här, tur att vi är två om det ;)
    Med tiden får vi se, just nu känns det som att det antagligen kommer att gå ändå, men får se hur kroppen reagerar på mer frukt ;P

    SvaraRadera