söndag 2 januari 2011

The 21st century's when everything changes

Okej, helt ärligt, vem har stulit de här två veckorna från mig? För det kan ju inte stämma att jag åkte från Göteborg den 21a december och att det imorgon är den 3e januari och dags för hemfärd. Någon har satt mitt liv på snabbspolning framåt, och jag hittar inte pausknappen.

Dock ska det bli skönt att komma hem. Hem till mitt eget boende där jag kan göra precis som jag vill, eller ja, nästan i alla fall. Jag har vant mig vid att bo ensam, har jag kommit fram till under tiden här. Vant mig vid friheten som det innebär, och även ansvaret som kommer med att ta hand om sitt eget liv och boende. Även om jag inte på långa vägar är någon stadstös så har jag även nästan vant mig vid bilarna, husen, människorna och själva storstadsförteelsen i sig. Det har ju sina fördelar att det är så lätt att ta sig runt överallt samt att det finns så mycket mer att göra där än här. Sedan finns där ju en sak, eller snarare person, som ytterligare får Göteborg att kännas som hemma, men det är en helt annan historia...

3 kommentarer:

  1. Tiden har en tendens att alltid gå jättesnabbt... Men ibland så saktar den in lite, när det finns något man verkligen vill vara kvar i ;)

    Känns bra att du börjat vänja dig vid storstaden ^^

    Aaaaw <3

    SvaraRadera