tisdag 27 november 2012

Bara mat

Jahapp, nu har det tydligen gått en vecka igen. Vad har då hänt sen förra tisdagen? Inte mycket mer än det vanliga, jag har träffat Emma en sväng, bakat grahamsbullar, varit i skolan och... ja... ätit.
Fredagen avslutades med en öl, lite godis och skämslitteratur i väntan på att Jonas skulle komma hem från jobbet. Jag måste nog erkänna att inom mig finns det en girly-girl som ibland gör sig påmind och då blir det till att läsa lite Veckorevyn och tillfredsställa även de behoven. Det kompenseras dock med just ölen, jag blev efter Pragresan i slutet på gymnasiet väldigt förtjust i det tjeckiska ölet Staropramen men dricker det tyvärr på tok för sällan, och det känns inte som det mest kvinnliga attributet.Lördagen tillbringade jag och min älskling tillsammans med rätt många andra Göteborgare på Frölunda Torg. Vi köpte en del julklappar, fikade och hade det allmänt mysigt. Espresso House hade börjat med sin tomtelatte, och då Emma pratade varmt om den förra gången vi fikade ville jag smaka på den. Den var faktiskt helt okej, men jag tycker fortfarande bäst om vanlig latte. När vi satt och sörplade i oss som bäst gick det förbi en familj med en liten kille på kanske 3-4 år. Han glodde på mig som bara den och viskade sedan något till sin mamma, det roligaste var dock att titta på pappan som blev helt högröd i ansiktet. Jag tror nog jag har fått en ny beundrare.


På kvällen blev det sen hemlagade biffar och potatisgratäng, det smakade himelskt efter en dag i all trängsel. Det är roligt att laga mat när resultatet blir så pass bra.Trots all trängsel så gav vi oss ut på stan i söndags för att fixa färdigt en del julklappar till och gå en sväng på Shock. Jonas hittade ett par byxor och jag provade en jättesöt klänning som det dock visade sig att en söm hade spruckit i. Personalen sa att de skulle reklamera den och höra av sig när de hade fått in en likadan i samma storlek, sen får vi se om det blir den jag har på mig till jul eller nyår, eller om det ändå slutar med något helt annat.
Denna veckan har än så länge bara innehållit skola, plugg och inhandling av mat på Maxi, men den har ju å andra sidan bara börjat. Jag är ledig på torsdag och fredag så det blir en riktig långhelg, som dock tyvärr måste fyllas med artikelläsning och annat plugg. Får försöka klämma in något roligare emellan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar