tisdag 13 november 2012

Och så var det tisdag igen

Efter duggan i fredags tog jag och Oscar en fika på Le Pain Français. De hade en väldigt mumsig chokladmuffins, så det blir nog fler fikor där har jag på känn. Vi tog en sväng på Nordstan och besökte Systemet där innan vi satte oss på en bänk och rättade våra "tipsrader" (duggan var en multiple choice variant) och det visade sig att vi båda var godkända, riktigt skönt besked inför helgen.


På lördagen var det efter-dugga-fest hos Oscar och jag fick äntligen tillfälle att inviga mina nya byxor. Kan inte riktigt greppa att de bara kostade 199 kr på H&M, vilket fynd! Dock blev det inga bilder då, så det får duga med en från idag istället. Så här ser de i alla fall ut.


Förra veckan beställde jag ett litet paket med böcker från Adlibris, vilket damp ner på utlämningsstället igår. Döm dock om min förvåning när jag öppnade paketet och insåg att där inte låg någon faktura, slängde iväg ett mail till kundtjänsten och fick reda på att när man har betalat en del med presentkort så kommer fakturan separat. Väldigt skumt, tycker både jag och Jonas. Nu har jag dock att göra ett tag, med både skämslitteratur (50 shades) och förhoppningsvis lite kvalitetsböcker också, Charlaine Harris skriver alltid bra och jag har hört mycket positivt om Hunger Games. Jag får återkomma med mina recensioner senare, ska bara läsa färdigt sista boken om Baudelaires och några av de jag köpte på bokmässan först. I love books!


2 kommentarer:

 1. Tro mig, det kommer bli många sena nätter när du börjar läsa The Hunger Games >_< det är ett under att man lyckas komma av spårvagnen på rätt hållplats på väg till skolan.

  Yay! Sara har börjat med ego-shots! ^_^

  Kram från Emma =^..^=

  SvaraRadera
 2. Vad jag har hört så verkar det så, ja ;) Därför jag inte läser på spårvagnen haha.
  Jag har tagit klivet in i den moderna världen! Eller.. ja.. x)
  Kram!

  SvaraRadera